The Jimmy White Experience

19. September kl:

Denne mandagen kommer selveste Jimmy White til Cue bar & biljard for å avholde en exhibition som inkluderer “meet and greet” og mulighet for å utfordre legenden til en match på biljardbordet. Dette er en fantastisk mulighet for norske fans til å oppleve snookerens bad boy Jimmy White, en levende legende. 

Dette er første gang han kommer til Norge og i den anledning arrangerer vi en helkveld med Jimmy. Vi kaller dette for The Jimmy White Experience hvor du kan spille, bli kjent med og ta en øl eller to med legenden Jimmy White.

Ulike pakker for et møte med Jimmy White:

Ultimate Jimmy White Experience (max 15 personer begrensning)

Inkluderer de beste sitteplassene under arrangementet, “meet and greet”, eksklusiv velkomstdrink, fotografering og middag. Etter første del av arrangementet får Ultimate-gjester delta på et eksklusivt afterparty med Jimmy White, i en lukket avdeling med 4 biljardbord og egen bar, hvor resten av kvelden kan utfolde seg og dere har mulighet til å bli kjent med legenden på et mer personlig nivå. På afterparty følger det med en match med Jimmy White, ytterligere biljardspill ved ønske, tapas-buffet og god drikke. 

Gold Jimmy White Experience (max 20 personer begrensning)

Inkluderer gode sitteplasser under exhibition, en match med Jimmy White, “meet and greet”, bilder/autograf, eksklusiv velkomstdrink og middag med drikke.

Priser, info og kjøp av pakke, kontakt: booking@cueoslo.no

No items found.