Booking

Vil du booke sittegruppe eller biljardbord hos oss? Fyll ut bookingskjema under.

OBS - I helgene og på tirsdager har vi kun drop-in for biljardbord, og vi tar ikke imot reservasjoner samme dag.

Leie av eventrommet for bursdag, julebord, sommerfest, kickoff eller andre private selskaper - kontakt oss på
booking@cueoslo.no
Ojsann! Noe gikk galt med innsendelsen av skjema. Prøv på nytt eller kontakt oss på booking@cueoslo.no.
BookingskjemaLoungen i 3DEventrommet i 3DBiljardområdet i 3D
Firmafest / kickoff / bursdag eller bryllup?

Planlegger du fest med jobben, familien eller vennegjengen sentralt i Oslo?

Vi tilpasser ditt arrangement i våre eksklusive lokaler med egen bar, dansegulv og scene, omgitt av fargerike omgivelser. La deg betjene med deilig tapas eller nyt ekte italiensk pizza servert som en buffet.

- Bordsetning for 20 - 150 pers.
- Scene utstyrt for konsert
- Åpent til 03:30
Scene med lounge

Tilrettelagt for spising og drikking. Med scene, store sittegrupper og vindusplass passer dette godt til konserter eller selskap/konferanse/event i alle størrelser opp til 100 pers.
Eventrommet

Eksklusivt separert rom. Kapasitet: 150 personner med egen lounge, bar, dansegulv og scene. Kan tilpasses og dekoreres etter ditt behov.
Biljardområdet

Ren biljardavdeling. Halvseparert med 6 biljardbord. kapasitet: 50 pers. Kan bare bookes torsdag, fredag og lørdag.

Trenger du lokaler til privat selskap?


I loungen kan du booke et bord for opptil 8 personer pr sittegruppe, hvor dere kan nyte vår italienske gourmet-pizza samt velge noe godt fra vår rikholdige drikkemeny som passer til maten eller selskapet. Vi har også et separat arrangementsrom med egen bar som er godt egnet for private selskap og firmaeventer for alt fra 20-100 personer, som kan bookes alle dager. 

Ved større arrangement kan dette rommet kombineres med loungeavdelingen som ligger i tilknytning, da med kapasitet på inntil 150 personer. Passer bra til f eks. møter, konferanser, konserter o.l.  

Trenger du en vert/vertinne, instruktør, turneringsleder eller ekstra serveringspersonell? Alt kan tilpasses til dine ønsker og behov. Send oss mail for mer informasjon og priser.

Det er også mulig å booke en av våre biljard-elitespillere som lærer deg/dere teknikk og tips/triks, evt. som et innslag i et arrangement eller bare en privat time til deg som ønsker å bli bedre i den edle kunsten å putte baller i hull.
Oslos største biljardbar har 36 biljardbord, inkludert 4 Carambolebord. Biljardbordene er av typen Diamond, som er av ypperste kvalitet og brukes blant annet i VM. Bordene kan bookes i ukedager, i helgene er det kun drop in.