Booking

Vil du booke sittegruppe eller biljardbord hos oss? Fyll ut bookingskjema under.

OBS - I helgene og på tirsdager har vi kun drop-in for biljardbord, og vi tar ikke imot reservasjoner samme dag.

Leie av eventrommet for bursdag, julebord, sommerfest, kickoff eller andre private selskaper - kontakt oss på
booking@cueoslo.no
Ojsann! Noe gikk galt med innsendelsen av skjema. Prøv på nytt eller kontakt oss på booking@cueoslo.no.
BookingskjemaLoungen i 3DEventrommet i 3DBiljardområdet i 3D
Oslos største biljardbar har 36 biljardbord, inkludert 4 Carambolebord. Biljardbordene er av typen Diamond, som er av ypperste kvalitet og brukes blant annet i VM. Bordene kan bookes i ukedager, i helgene er det kun drop in. 
Scene med lounge

Tilrettelagt for spising og drikking. Med scene, store sittegrupper og vindusplass passer dette godt til konserter eller selskap/konferanse/event i alle størrelser opp til 100 pers.
Eventrommet

Eksklusivt separert rom. Kapasitet: 100 personner med egen lounge, bar, dansegulv og scene. Kan tilpasses og dekoreres etter ditt behov.
Biljardområdet

Ren biljardavdeling. Halvseparert med 6 biljardbord. kapasitet: 50 pers. Kan bare bookes torsdager, fredag og lørdag.

Trenger du lokaler til privat selskap?


I loungen kan du booke et bord for opptil 8 personer pr sittegruppe, hvor dere kan nyte vår italienske gourmet-pizza samt velge noe godt fra vår rikholdige drikkemeny som passer til maten eller selskapet. Vi har også et separat arrangementsrom med 4 biljardbord og egen bar som er godt egnet for private selskap og firmaeventer for 20-70 personer, som kan bookes alle dager. 

Ved større arrangement kan dette rommet kombineres med loungen som ligger i tilknytning, med kapasitet på inntil 100 personer. Passer bra til f eks. møter, konferanser, konserter o.l.  

Trenger du en vert/vertinne, instruktør, turneringsleder eller ekstra serveringspersonell? Alt kan tilpasses til dine ønsker og behov. Send oss mail for mer informasjon og priser.

Det er også mulig å booke en av våre biljardproer som lærer deg/dere teknikk og tips/triks, evt. som et innslag i et arrangement eller bare en privat protime til deg som ønsker å bli bedre i den edle kunsten å putte baller i hull.
Oslos største biljardbar har 36 biljardbord, inkludert 4 Carambolebord. Biljardbordene er av typen Diamond, som er av ypperste kvalitet og brukes blant annet i VM. Bordene kan bookes i ukedager, i helgene er det kun drop in.