Alle nyheter

Lei lokale til ditt arrangement

Vi i Cue Bar & Biljard tar nå et spennende skritt fremover ved å introdusere et helt nytt lokale under samme adresse i Thorvald Meyers gate 11 i Oslo. Med plass til opptil 100 personer, en allsidig scene og egen bar, vil dette nye tilskuddet åpne muligheten for private arrangementer for de som ønsker en minneverdig og unik atmosfære.

Private arrangementer

Det nye lokalet vårt er designet for å kunne imøtekomme et bredt spekter av arrangementer - uansett om det er et bedriftsarrangement, et utdrikningslag eller en venners sammenkomst så vil rommet kunne fylle dine behov.  

Scene

Vi har bygget en scene som kan være dedikert til ulike typer underholdning - enten det er live-musikk, DJ, stand-up show eller presentasjoner så gir scenen vår muligheter for å legge til en ekstra dimensjon på ditt event.  Scenen er tilrettelagt med lydanlegg av høy kvalitet som gjør at det også passer bra som klubblokalet.

Egen Bar

Vi har bygget en egen privat bar inne i lokalet, hvor vi tilbyr gjestene et bredt spekter av cocktails, øl og vin. Vi kan også hjelpe deg å bygge en spesifikk drink-meny til ditt arrangement.

Mat til ditt arrangement

Baren i det nye lokalet tilbyr ikke bare et bredt utvalg av forfriskende drikkevarer, men vi kan også by på autentisk italiensk pizza og en rekke småretter og snacks til ditt event laget av husets kokk, Michael Trougia. Fra den klassiske margeritaen til spennende kombinasjoner med toppings tilbyr vi pizza for enhver smak. I tillegg til dette kan vi også tilby både tapas-buffet og pizza buffet til ditt arrangement.  

Ved arrangement som ønsker bordoppsett med matservering, tilbyr vi oppsett opp mot 100 pers.

Enten du er biljardentusiast som ønsker å kombinere spillet med god mat og drikke, eller om du ønsker et samlingssted for ditt arrangement hjelper vi deg med å tilpasse lokalet for din perfekte kveld!

Befaring/book lokalet: booking@cueoslo.no